Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: grote schoonmaak voor zweefmolen Attractiepark Slagharen

29-02-2024, 15.02 uur

Eén van de meest iconische attracties in Slagharen ondergaat een grondige schoonmaakbeurt. Het Overijsselse pretpark is bezig met het reinigen van de zweefmolen Apollo. Dat gebeurt met behulp van een hoogwerker en een hogedrukspuit.

Slagharen deelt bijzondere dronebeelden van de klus van op social media. Die laten zien dat ongeveer een kwart van de panelen op de 24 meter hoge molen al schoon is. Het park gaat over iets meer dan vier weken weer open: op zaterdag 30 maart.

De Apollo werd in de jaren zeventig ontwikkeld als een attractie met vliegende schotels, toen onder de noemer Apollo 14. Later is de constructie omgebouwd tot een zweefmolen. In 2014 daalde de capaciteit door de helft van de stoelen te verwijderen. Sindsdien kunnen per rit dertig personen mee.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be