Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: oma rijdt twerkende kleindochter omver in de Efteling

02-05-2024, 15.45 uurBeeld: @goabijsterveld

Een Efteling-bezoeker die een TikTok-dansje wilde opnemen, is omver gereden door haar oma in een scootmobiel. Goa Bijsterveld publiceerde gisteren een video waarop te zien is hoe ze begint met twerken in het Carrouselpaleis. Vervolgens wordt ze aangereden door het voertuig.

Bijsterveld zag het interieur van het complex als een mooi decor voor een TikTok-move. Haar grootmoeder blijkt de besturing van de scootmobiel nog niet helemaal onder de knie te hebben: ze schiet vooruit, recht tegen de twerkende dame aan.

Dat gaat gepaard met een hoop gegil. "Oma's first time op een scootmobiel", luidt de beschrijving van het filmpje. "Deed ook echt pijn", vult de maakster aan. In een dag tijd zijn de beelden al meer dan 300.000 keer bekeken. Eén van de reacties leverde bijna vierduizend likes op: "Oma dacht: vandaag even niet lieffie!"



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be