Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verbouwt Aquanura-vijver voor tv-opnames Te Land, Ter Zee En In De Lucht

03-05-2024, 11.52 uurBeeld: @Coshira_

De Efteling is gestart met de voorbereidingen voor het tv-programma Te Land, Ter Zee En In De Lucht. De bekende amusementsshow keert dit jaar terug op de buis. Vanaf maandag 27 mei vinden de opnames plaats in het attractiepark.

Het project wordt groots aangepakt: bij de Aquanura-vijver vinden momenteel opvallende werkzaamheden plaats. Dat is nodig om het tv-decor te kunnen opbouwen, bevestigt een Efteling-woordvoerster aan Looopings. Men maakt onder meer gebruik van een draineermachine en een graafmachine.

De buitenste ring van de Vonderplas is deels leeggepompt. Op die manier kan fonteinenspektakel Aquanura gewoon doorgaan in de grote vijverbak in het midden. In het drooggelegde gedeelte kwamen heel wat muntjes aan de oppervlakte, ooit in het water gegooid door Efteling-bezoekers.

Jaren tachtig
Het bekende programma werd in de jaren tachtig en negentig ook al opgenomen in de Efteling. Dit keer zullen Ruben Nicolai en Gerard Joling de presentatie op zich nemen. De productie van EndemolShine komt op tv bij RTL 4. Er staan vier afleveringen op de planning, elk met een eigen onderdeel: Snel Naar De Bel, Met Je As Over De Plas, Tobbedansen en Duw 'm D'r Af.













Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be